REFRESH

Brief:
A coastal feel to their kitchen and lounge/dining areas with plenty of additional storage

Response:
To create a kitchen that was more open with more practical storage and an area where they could hide away appliances. They wanted the kitchen – especially the splashback – to be easy clean. We used Quantum Six porcelain panels for the splashback and engineered stone for the benchtops. We were able to create a walk-in style corner pantry which also was large enough to house a benchtop for appliances as well as shelving for pantry items.

The cabinetry is all polyurethane shaker style with simple stainless-steel handles.

We replaced the flooring with a floating floor laminate in an oak finish which lightened the room and brought in a Coastal vibe.

We introduced new lighting throughout with pendants, downlights and LED strip lighting giving options for different mood settings.