BY THE BAY

BRIEF:
A waterfront home for family enjoyment and entertaining

RESPONSE:
Dramatic colours of grey and white is the opening story to this lovely home. The entrance with its feature tiled foyer opening onto hardwood timber flooring.  The TV room has a raked coffered ceiling with led strip lighting.  The fireplace is an Eco-friendly ethanol fireplace with the white granite stone to compliment the room.  The kitchen is modern in white satin and timber white wash laminate to feature with engineered stone bench-tops.  The island creates a chef’s preparation area but also accommodates large gatherings to share family stories.  The bedroom is a retreat with the ceiling-mounted glass slider to separate the wc and shower areas but still be able to see out to the waterways.  The basins are limestone bowls with floating ceiling hung mirrors once again keeping the view open in all areas.  The wardrobe provides extensive storage.  The powder room was created with a bit of drama with the tear drop tap from the ceiling by Gessi Goccia.  This is a family home to celebrate in.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s